Om mig

Jeg elsker virkelig mit fag og at stå med saksen eller farvepenslen i hår – også efter 20 år i faget.

 

 

 

“Det er jo ikke bare en hat, du trækker ned over folks ansigter. Dit hår er dit udseende.”

Blikket i øjnene, når kunden får det helt rigtige, er dét der driver mig.  Jeg elsker virkelig mit fag og at stå med saksen eller farvepenslen i hår – også nu her, godt 20 år inde i faget.

Jeg arbejder for at finde frem til dét, der gør det personligt dig. Det kan være en bestemt stil eller en særlig detalje. Mit arbejde er i bund og grund at kommunikere, så vi får dit ønske formidlet frem.

Og derfor holder jeg altid øje med blikket i øjnene. For du kan se, når du rammer helt rigtigt. Det kan jeg blive helt høj af – at gøre mine kunder glade. Og det er vigtigt for det er jo ikke bare en hat, du trækker ned over folks ansigter. Dit hår er dit udseende.

Jeg kommer ud af en familie af frisører – min farmor var frisør, min farbror var damefrisør, min tante og min storesøster var alle sammen frisører. Min søster er stadigvæk frisør. Jeg er nok blevet en anelse miljøskadet. Men det er også derfor, at jeg mener det når jeg siger, at det er mere end et arbejde for mig – det er en livsstil.

 

CV

Uddannet frisør
1995: Elev og i lære hos Poul M
1999: Udlært Salon Piet Skejby
1999-2000: Assistent hos Salon Brun
2001: Designskolen TEGO
2001-2003: Assistent på Klippestuen
2003-2004: Førstemand hos Frisør Alice
2004-2018: Mester hos Coka Coiffure
2018- : Jakob Vejs Salon

Frisørfaget

Det er et spændende fag at være i. Det er et udfordrende fag. Det kræver helt sikker noget håndværk.
Det at være frisør handler om forståelsen for mennesker og hvor de gerne vil hen. Forståelsen for forskellige hårtyper, forskellige produkter, forskellige stilarter og hvordan det hele bedst arbejder sammen, så man får det ønskede resultat frem. Min fornemste opgave som frisør er at råde og vejlede.

 

I min verden er det verdens mest spændende fag at være i – også fordi der er så mange muligheder i dag, så mange stilarter du kan eksperimentere med. Og der er ikke en stilart, der er forkert. Ligesom der ikke er to personer, der er ens.

 

besøg salonen

FRISØR JAKOB VEJS
Frederiks Alle 62
8000 Aarhus C

åbningstider

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9 – 19
Onsdag : 9 – 17.30
Torsdag : 9 – 19
Fredag : 9 – 17.00
Lørdag : 9 – 13