Om tiden på Trøjborg

Jeg har tidligere haft salon Trøjborg i 13 år i alt. Jeg startede i Tordenskjoldsgade nummer 8 i 3 år, og så 10 år på den anden side i nummer 1.

 

 

 

“Det sjove ved Trøjborg er jo, at alle bor der. Det er en lille by i byen.”

Min tid som frisør Trøjborg har givet mig en verden af erfaring både kundeforståelse men også i forståelse af arbejdet med elever. Vi havde 7 elever i tiden deroppe: Rikke, Lotte, Ditte, Morten, Andrea, Buvak, Lotte og Christina.

Og så har det selvfølgelig også givet et kæmpe kundenetværk. Det sjove ved Trøjborg er jo, at alle bor der. Det er en lille by i byen og jeg har mødt mange fantastiske kunder deroppe.

En fin lille perle var Fru Nielsen. Hun var en fantastisk dame. Hun kom ind hver fredag og fik håret vandonduleret (dvs. fik håret vasket og rullet op i curler). Og så blev hun permanentet hver tredje måned.

Så håret blev rullet op på curler, bagefter kom hun i tørrehjelmen og til sidst blev det friseret. Hun kom fast hver fredag kl. halv ti. I 12 år kom hun – altid en fredag – og fik den samme plads i den samme stol. Til jul gav hun chokolade.

Det var den mest mærkelige fredag efter jeg havde fået at vide, at hun var død. At stå og kigge på den tomme stol den efterfølgende fredag. Men hun havde levet et langt liv og blev 93 år.

Vi var mere end frisør og kunde. Vi var også venner. Jeg blev inviteret med til hendes 90-års fødselsdag og var med til brunch med alle de blåhårede damer i en gildesal på Risvangen. I salonen hilste jeg hende altid goddag med hånden. Men her sagde vi goddag med knus. Det var dejligt at få med.

besøg salonen

FRISØR JAKOB VEJS
Frederiks Alle 62
8000 Aarhus C

åbningstider

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9 – 19
Onsdag : 9 – 17.30
Torsdag : 9 – 19
Fredag : 9 – 17.00
Lørdag : 9 – 13